Екипът на S3 Company ще вземе участие в първото издание на CEE DCE (Central and Eastern European Data Center Event)

Екипът на S3 Company ще вземе участие в първото издание на CEE DCE (Central and Eastern European Data Center Event)

Екипът на S3 Company ще вземе участие в едно от най-популярните нетуъркинг събития в региона, където професионалисти от телеком индустрията се срещат, за да създадат нови бизнес контакти, да научат повече за добрите практики в индустрията, да обменят опит и експертни съвети.

CEE DCE (Central and Eastern European Data Center Event) е най-новият проект на организаторите - конференция, насочена към бизнеса с центрове за данни, събираща всички хора от тези непрекъснато развиващи се области, включително клиенти, доставчици на оборудване и тези от съоръжения за данни.

На предстоящото събитие в Опатия се очакват 250-300 участници от света на телекомуникациите, центровете за данни, ИТ, системните интеграции и тясно свързани области, представляващи компании от няколко десетки държави.

Събитието ще се проведе между 22 и 24 март в Опатия, Хърватия.

Представители от страна на S3 Company са Тодор Тодоров, Борис Попов и Петя Симеонова.

За лична среща с тях на събитието можете да използвате следните контакти, а повече за конференцията можете да прочетете тук.

share: Екипът на S3 Company ще вземе участие в първото издание на CEE DCE (Central and Eastern European Data Center Event) Екипът на S3 Company ще вземе участие в първото издание на CEE DCE (Central and Eastern European Data Center Event)